Boscum

BANYs DE BOSC

Banys de bosc Shinrinyoku
També conegut com “Shinrin-yoku”

la seva traducció literal és “submergir-se en el bosc”. El seu origen ens duu al Japó, als inicis dels anys 80, van sorgir de la necessitat imperiosa de trobar solució a l’ampli ventall d’enfermetats i trastorns derivats de l’estrès que patia la seva població.

Consisteix en un passeig

a ritme molt lent, en silenci, despertant els sentits, cultivant la presència, amb l’única intenció de gaudir i experimentar els beneficis que ens aporta l’atmosfera del bosc i la bellesa dels elements presents a la natura, transformant-se amb el temps, a mida que es practica, en una font de benestar.

La pràctica d’aquests passeigs

ens aporten grans beneficis per a la salut, activació del sistema nerviós parasimpàtic, estabilitza el ritme cardíac, redueix la tensió arterial, disminueix la producció de les hormones de l’estrès, augmenta el nivell d’energia i atenció, augmenta la concentració en sang de les cél.lules NK millorant el nostre sistema immunitari.
No es tracta només de curar les persones, també te en compte la restauració i protecció dels boscos.

“Creu en les paraules d’aquell que ho ha experimentat, trobaràs en els boscos quelcom més que en els llibres, els arbres i les roques t’ensenyaran el que no podràs aprendre dels llavis de cap mestre.”

San Bernat de Claravall

Telèfon

(34) 637729808

Correu electrònic