Boscum

PROPOSTES

 banys de bosc al berguedà boscum

Banys de bosc

Entre coníferes

Caminant lentament, pas a pas, en silenci i portant l’atenció a la nostra respiració gaudirem dels tresors que ens regala el bosc. Observar els raigs de llum en cada racó, acaronar el gran ventall de textures, de la molsa, les roques, les escorces, les fulles; descobrir els matisos i tonalitats dels colors que llueixen sota els raigs de llum; sorprendre’s amb les fragàncies de la terra humida i els aromes que desprèn el bosc; percebre el rumor del vent, el crepitar de les fulles seques, els ocells i l’aigua.
En una distancia no més de dos quilòmetres, durant 2 a 3 hores, realitzant un seguit d’invitacions que despertaran els sentits gaudint del nostre vincle amb la natura i dels plaers del bosc.

Dates: 11 juliol, 25 juliol, 12 agost, 5 Setembre, 26 setembre.
Horari: 10 a 14.00 hores
Informació / inscripcions: hola@boscum.cat
Preu: 25€/participant

 

 banys de bosc al berguedà boscum

Banys de bosc

Entre alzines

Caminarem lentament, en silenci, entre alzines longeves custodiades per un gran macís de roca calcària. Durant 3 hores realitzarem un recorregut aproximat d’uns 2 quilòmetres, harmonitzarem amb el bosc d’alzines d’aparença humil i robusta que han estat fidels durant molts d’anys a la terra que les acull, realitzant un seguit de propostes que despertaran els nostres sentits recordant el nostre vincle amb la natura.

Dates: 22 juliol, 19 agost, 27 setembre.

Horari: 10 a 14.00 hores
Informació / inscripcions: hola@boscum.cat
Preu: 25€/participant

 

Banys de bosc

En família

Observar, descobrir, mirar, tocar, olorar, parar, passarem el temps al aire lliure, compartint amb la familia, amb contacte amb d’altres esser vius, de forma activa, fomentant i restaurant el vincle amb la natura. Durant 3 hores realitzarem un recorregut aproximat d’uns 2 quilòmetres, realitzant un seguit de dinàmiques que despertaran els nostres sentits tot gaudint del contacte amb la natura.

Si sou una família i esteu interessats demaneu informació a:  hola@boscum.cat

Preu: Adult 25 euros
Infant 13 euros
Grups a partir de 8 places: 5% descompte

 banys de bosc al berguedà boscum

Banys de bosc

Hivernal

Durant l’hivern el mantell blanc s’estén pel territori, la llum minva, la vida desaccelera i es refugia en cadascun dels racons del bosc. El silenci esdevé gairebé invisible, els arbres nus, quietud i la simplicitat mostren que el bosc amaga bellesa, bondad i fortalesa. Durant 3 hores realitzarem un recorregut aproximat d’uns 2 quilòmetres, realitzant un seguit de dinàmiques que despertaran els nostres sentits tot gaudint del contacte amb la natura.

Dates: 1 febrer, 8 febrer.
Horari: 10 a 14.00 hores
Informació / inscripcions: hola@boscum.cat
Preu: 22€/participant

 banys de bosc al berguedà

Banys de bosc

Per nenes i nens

Observar, descobrir, mirar, tocar, olorar, parar, passarem el temps al aire lliure, amb contacte amb d’altres esser vius, de forma activa, fomentant i restaurant el vincle amb la natura. Durant 3 hores realitzarem un recorregut aproximat d’uns 2 quilòmetres, realitzant un seguit de dinàmiques que despertaran els nostres sentits tot gaudint del contacte amb la natura.

Informació / inscripcions: hola@boscum.cat

 banys de bosc al berguedà

Telèfon

(34) 637729808

Correu electrònic