Boscum

BANY DE BOSC

També conegut com “Shinrin-yoku”

la seva traducció literal és “submergir-se en el bosc”. El seu origen ens duu al Japó, als inicis dels anys 80, van sorgir de la necessitat imperiosa de trobar solució a l’ampli ventall d’enfermetats i trastorns derivats de l’estrès que patia la seva població.

Consisteix en un passeig

a ritme molt lent, en silenci, despertant els sentits, cultivant la presència, amb l’única intenció de gaudir i experimentar els beneficis que ens aporta l’atmosfera del bosc i la bellesa dels elements presents a la natura, transformant-se amb el temps, a mida que es practica, en una font de benestar.

La pràctica d’aquests passeigs

ens aporten grans beneficis per a la salut, activació del sistema nerviós parasimpàtic, estabilitza el ritme cardíac, redueix la tensió arterial, disminueix la producció de les hormones de l’estrès, augmenta el nivell d’energia i concentració i millora del nostre sistema immunitari entre d’altres.
No es tracta només de curar les persones, també inclou la restauració.

“Creu en les paraules d’aquell que ho ha experimentat, trobaràs en els boscos quelcom més que en els llibres, els arbres i les roques t’ensenyaran el que no podràs aprendre dels llavis de cap mestre.”

San Bernat de Claravall

Teléfono

(34) 637729808

Correo electrónico